Opruimdag Hullenbosje

WIE WIL MEEHELPEN aan een “MOOI en NATUURLIJK HULLENBOSJE” .

De werkgroep “Hullenbosje” (ontstaan door betrokken bewoners van Roderveld en Hullenveld) zoekt vrijwilligers om te helpen bij een opschoondag op zaterdag 12 januari 2019.

In samenwerking met de gemeente en boomverzorging Erenstein  gaan we deze keer de zijpaadjes in het bos aanpakken. De bedoeling is dat de grassen en bramenstruiken daar worden gesnoeid.

Ook bij de al nieuw aangeplante bomen moeten de bramenstruiken verwijderd worden.

De vrijwilligers zullen dan het snoeiafval, het zwerfafval en andere zaken die er niet thuishoren opruimen, zodat iedereen weer kan genieten van een schoon en goed toegankelijk wandelbos.

Het hoofdpad en de waterafvoeren zijn gelukkig al aangepakt door de gemeente. De wandelpaden zijn nu zo gemaakt dat ook mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel er gebruik van kunnen maken.(Dus geen toegang voor paarden, scooters en ATB crossfietsen).

Wilt u mee helpen het bosje mooi te houden zodat u de reeën,eekhoorns en veel vogels kunt blijven spotten, help ons dan bij deze buurtklus.

Hoe meer mensen, hoe leuker het wordt en hoe sneller het werk is gedaan.

We beginnen om 9.30 uur op zaterdag 12 januari (of bij slecht weer op zaterdag 26 januari).

Start bij ingang bosje aan sportveldje Zeijpendal. Neem zelf goede werkhandschoenen mee!

Meer informatie over onze activiteiten aangaande het Hullenbosje kunt u vinden op de website van de wijk Hullenveld (www.hullenveldroden.nl)

Graag aanmelden met naam en telefoonnummer bij:tjitskekind@xs4all.nl