Informatie gladheidsbestrijding

Van de gemeente kregen we de volgende informatie.

Het winterseizoen komt er aan. Dit betekent dat de wegen glad kunnen worden. Weten wanneer er gestrooid wordt? Volg ons op Twitter@noordenveld.

Wij staan met 6 strooiwagens klaar om bij gladheid de wegen schoon te maken en veilig te houden. We kunnen niet alle wegen strooien. Daarom zijn afspraken gemaakt om eerst de hoofdwegen, bus- en schoolroutes, hoofdfietspaden en ontsluitingswegen te strooien. Bij sneeuwval kost het meer tijd om de wegen schoon te krijgen. Dan geldt een andere route. Het helpt ons als u bij sneeuwval uw eigen stoep schoonmaakt. We strooien aan de hand van de weersvoorspellingen die wij ontvangen van een speciaal programma. 

Informatie over gladheidsbestrijding

Informatie is te vinden op de gemeentelijke website via deze link Gladheid bestrijden | Gemeente Noordenveld.

De actuele kaart met strooiroutes (staat ook op de website) is te raadplegen via: ArcGIS – Strooikaart gem. Noordenveld Je kunt inzoomen en per straat kijken of er gestrooid wordt.

Wijzigingen strooiroute Hullenveld

Er zijn een aantal wijzigingen dit jaar. Alle wijzigingen staan op deze kaart:  https://arcg.is/1nyGjv0  Rood is uit de strooiroute gehaald en blauw is toegevoegd. De wijzigingen sluiten aan bij het door het college vastgestelde strooibeleid. Voor Hullenveld is er een stukje bij gekomen, dat is bij het gezondheidscentrum aan de Nieuweweg.