Landelijke opschoondag 19 maart 2022

Doe mee aan de Landelijke Opschoondag op 19 maart 2022!

Gaat er nog iets door in deze sombere coronatijden ? Jawel de landelijke opschoondag op 19 maart a.s.. Noteert u deze dag al vast in uw agenda als u een bijdrage wilt leveren aan het schoon houden van onze wijk. Het is de bedoeling om coronaproof op minstens anderhalve meter afstand van elkaar, door te wijk gaan om papier, flesjes en ander zwerfafval uit bosjes, struiken e.d. te verzamelen. Er is dit jaar om de welbekende redenen geen gezamenlijke lunch; wel kunnen de kosten van een lunch bij de gemeente worden gedeclareerd. Ook zorgt de gemeente voor afvalzakken, grijpers, handschoenen e.d..

Maatregelen rondom Corona
Gezondheid staat voorop. Ga je zwerfafval rapen? Lees voor je begint de veiligheidsadviezen goed door om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Bekijk voor de laatste maatregelen de website van het RIVM op www.rijksoverheid.nl of www.nederlandschoon.nl onder veelgestelde vragen bij preventiemaatregelen coronavirus.

Meer informatie?
Voor meer informatie en/of aanmelden voor de Landelijke Opschoondag kunt u terecht bij Henk Triemstra, van de gemeente Noordenveld, via telefoonnummer 088 – 050 82 79 of per e-mail op h.triemstra@noordenveld.nl

Tijdens de Landelijke Opschoondag komt alles samen waar wij ons als Supporters van Schoon sterk voor maken: samenwerken voor een schone buurt en voor meer bewustzijn rondom zwerfafval. Als u wilt deelnemen aan deze wijkactiviteit kunt u zich nu al, maar in ieder geval graag voor 26 februari ook opgeven via hullenveld@ziggo.nl . Nadere berichten volgen dan.