Mobiliteitsvisie

De gemeente Noordenveld werkt aan een nieuwe mobiliteitsvisie om de mobiliteit en verkeersveiligheid te verbeteren. Deze mobiliteitsvisie wordt de opvolger van het bestaande GVVP (gemeentelijk verkeers- en vervoersplan). Hiervoor willen we graag de mening en ideeën van inwoners verzamelen. Dit kan via een vragenlijst en een kaart. Inwoners kunnen hun mening geven over onderwerpen zoals verkeersveiligheid, openbaar vervoer, fietspaden en parkeren. Ook kunnen zij locaties aangeven waar verbeteringen gewenst zijn. Wij vragen buurtbewoners: vul de vragenlijst en de kaart in!

Mobiliteitsvisie (link naar website gemeente Noordenveld)

Verkeer heeft invloed op hoe prettig het is om in onze gemeente te wonen, te werken en te recreëren. Hiervoor heeft de gemeente beleid gemaakt. Dit beleid heet het gemeentelijke verkeers- en vervoersplan. Dit beleid is 10 jaar oud en moet bijgewerkt worden.

De mobiliteitsvisie heeft tot doel om de mobiliteit en verkeersveiligheid in onze gemeente te verbeteren, en daar hebben we uw hulp bij nodig!

Wat houdt de mobiliteitsvisie in?

De mobiliteitsvisie richt zich op het verbeteren van de mobiliteit en verkeersveiligheid in onze gemeente. Onderwerpen zoals verkeersveiligheid, openbaar vervoer, fietspaden en parkeren komen aan bod.

Denk samen met ons mee
Vanaf woensdag 5 juni tot zondag 7 juli kunt u de vragenlijst en kaart invullen op de website van de gemeente Noordenveld. Meer informatie over de mobiliteitsvisie is vanaf 5 juni te vinden op de gemeentelijke pagina:

U kunt de vragenlijst via deze link invullen: Vragenlijst verkeersplan

Verbeterpunten doorgeven

Voordat u uw verbeterpunten doorgeeft, vragen we u eerst de vragenlijst in te vullen. Dit helpt ons om een beter beeld te krijgen van uw mening en ervaringen.

In de kaart kunt u verbeterpunten doorgeven op het gebied van verkeersveiligheid, parkeren, openbaar vervoer, wandelen, fietsen of (auto)bereikbaarheid.

U kunt de verbeterpunten via deze link invullen: Kaart verkeersplan

Bij de balie: voor wie de vragenlijst en kaart liever op een papieren versie wilt invullen, zijn er vanaf woensdag 5 juni exemplaren beschikbaar bij de balie van het gemeentehuis.

Telefonisch: voor inwoners die visueel beperkt zijn, is er de mogelijkheid om de vragenlijst en kaart telefonisch door te nemen met iemand van de gemeente. Bel naar het algemene nummer van het gemeentehuis. Een medewerker zal helpen om de vragenlijst en kaart telefonisch door te nemen en de antwoorden in te vullen.