Landelijke opschoondag 18 maart 2023

Doet u (weer) mee?

Op zaterdag 18 maart 2023 is de 21e editie van de Landelijke Opschoondag. Dan steken weer vele inwoners uit Noordenveld de handen uit de mouwen voor een schone buurt, dorp of wijk.

De Landelijke Opschoondag kunt u zien als een gezamenlijke voorjaarsschoonmaak. Deze vindt elk jaar in de laatste week van maart plaats. In 2023 is dit op zaterdag 18 maart. Het is een dag waarop inwoners van Noordenveld met hun buren, vereniging, de sportclub, school of hun collega’s samen hun buurt schoonmaken.

Noteert u deze dag al vast in uw agenda als u een bijdrage wilt leveren aan het schoon houden van onze wijk. Het is de bedoeling om door te wijk gaan om papier, flesjes en ander zwerfafval uit bosjes, struiken e.d. te verzamelen. Er is dit jaar wel weer een mogelijkheid van een gezamenlijke lunch; de kosten van een lunch kunnen bij de gemeente (max. € 15,- p.p) worden gedeclareerd. Ook zorgt de gemeente voor afvalzakken, grijpers, handschoenen e.d..

Meer informatie?
Voor meer informatie en/of aanmelden voor de Landelijke Opschoondag kunt u terecht bij Henk Triemstra, van de gemeente Noordenveld, via telefoonnummer 088 – 050 82 79 of per e-mail op h.triemstra@noordenveld.nl

Tijdens de Landelijke Opschoondag komt alles samen waar wij ons als Supporters van Schoon sterk voor maken: samenwerken voor een schone buurt en voor meer bewustzijn rondom zwerfafval. Als u wilt deelnemen aan deze wijkactiviteit kunt u zich nu al, maar in ieder geval graag voor 1 maart ook opgeven via hullenveld@ziggo.nl . Nadere berichten volgen dan.