Gratis Padel lessen bij REO

Bij de tennisvereniging REO in Roden is iedereen die geïnteresseerd is om tennis te spelen van harte welkom. Nieuw is dat bij deze vereniging nu ook padeltennis kan worden gespeeld op de nieuw aangelegde padelbaan. Voor mensen die nog nooit hebben getennist, is padeltennis iets gemakkelijker te leren dan het gewone tennis. En het is gemakkelijk dichtbij…..

Je speelt dit met andere rackets, met 4 personen op een kleiner speelveld. Padeltennis is komen overwaaien uit Spanje waar dit de snelst groeiende sport is. Bij tennisvereniging REO kan iedereen daar kennis mee maken. Op maandagochtend vanaf 10.30 uur en vrijdagavond vanaf 19.00 uur kan iedereen die dit wel eens wil zien en/of zelf spelen hier terecht (Borglaan, Roden)

REO heeft voor het eerste jaar een prachtig zeer goedkoop lidmaatschap bedacht: voor slechts € 75 kan iedereen lid worden en kan daarvoor ruim 7 maanden lang buiten tennissen  (7 dagen in de week) en het hele jaar buiten padeltennis spelen. Te mooi om waar te zijn, dus kom maar eens langs en probeer het uit; als je lid wordt krijg je daarbij dan nog 3 gratis tennis/padellessen die worden gegeven door tennisschool Noordenveld.

REO, Borglaan 14, 9301 ZE Roden
+31 50 501 4615 / info@reotennis.nl