CIRCUS IN DE ZORG komt naar Zorgcentrum de Hullen

Circus in de Zorg (https://www.circusindezorg.nl/)

Wij willen ook buurtbewoners graag uitnodigen voor een onvergetelijke voorstelling van Circus in de Zorg op woensdag 11 september, van 11.00 tot 12.00 uur.

In 2023 is in De Hullen het idee ontstaan om Circus in de Zorg uit te nodigen om in Roden neer te strijken. Met als doel bewoners en andere belangstellenden een onvergetelijke middag te bezorgen. Het circus speelt in op de belevingswereld van ouderen en mensen met dementie, en brengt bij hen veel herinneringen naar boven. De artiesten zijn niet alleen lenig en grappig, maar ook sensitief en begaan met het publiek.

Wij hebben inmiddels contact gelegd met Circus in de Zorg en zij gaan op woensdag 11 september 2024 maar liefst 3 voorstellingen verzorgen. Wij zijn hier blij mee en zijn gestart met de voorbereidingen om dit festijn tot een succes te maken.

Kom genieten!

Graag willen wij belangstellenden vanuit de buurt uitnodigen voor de voorstelling op11 september. We hebben 10 kaartjes per voorstelling gereserveerd voor belangstellenden. Wij ontvangen u graag een uur voor de voorstelling bij De Hullen, Ceintuurbaan Zuid 21 in Roden. Het ontvangstcomité zal u van harte welkom heten en vanaf De Hullen wandelen wij naar het circusterrein waar de voorstellingen om 11:00 uur, 13:30 uur en 15:30 uur beginnen.

Aan dit evenement zijn kosten verbonden. Vanuit De Hullen zijn er al mooie initiatieven geweest om het bedrag van ruim € 5.000,- bij elkaar te krijgen. We zijn er echter nog niet helemaal. Met die reden vragen we € 5,- entreegeld. Het entreegeld kan op 11 september contant worden betaald.

In verband met de organisatie is het fijn om te weten of alle plaatsen bezet zijn. Daarom vragen we u om voor 11 augustus door te geven:

  • Aantal personen per voorstelling
  • Uw contactgegevens

Eind augustus ontvangt u een bevestiging van uw komst met de laatste praktische informatie over het bezoek aan Circus in de Zorg.

Heb je vragen neem dan gerust contact op met Karin Bos (k.bos@interzorg.nl) .