Oproep werkgroep energietransitie Hullenveld

Beste buurtgenoten van Hullenveld,

Wij, van het buurtnetwerk Hullenveld, nodigen jullie uit om deel te nemen aan een bevlogen werkgroep die zich vol energie wil storten op de verduurzaming van onze wijk!

Uit ervaring blijkt dat diversiteit van cruciaal belang is voor het succesvol verduurzamen van een wijk als Hullenveld. We willen mensen van alle leeftijden, geslachten en achtergronden verwelkomen, omdat we weten dat verschillende perspectieven de sleutel zijn tot groene innovatie.

Jouw betrokkenheid is wat telt!

Of je nu een doorgewinterde expert bent op het gebied van energietransitie en duurzaamheid, of gewoon een gezonde nieuwsgierigheid hebt naar wat er mogelijk is, we hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we een verschil maken!

De werkgroep zal niet alleen focussen op aspecten van de energietransitie, maar juist ook op communicatie en participatie. We hebben geleerd dat een multidisciplinaire benadering de beste resultaten oplevert. We willen een werkgroep creëren waar iedereen aan kan meedoen en zijn/haar eigen rol heeft.

De werkgroep zal zich bezighouden met diverse taken, waarbij jouw talent en interesse tot hun recht komen. Denk aan het organiseren van energie gerelateerde evenementen, het schrijven van de nieuwsbrief, het uitzetten van enquêtes, en het organiseren van informatieve avonden. Deze taken zijn slechts voorbeelden; als vrijwilligers bepalen jullie zelf hoe jullie bijdragen.

Wij zijn verheugd te melden dat zowel de energiecoöperatie NoordseVeld als de gemeente klaarstaan om deze werkgroep te ondersteunen, indien gewenst. Samen vormen we een krachtige alliantie om Hullenveld duurzamer te maken.

Ben jij klaar om Hullenveld te helpen verduurzamen? Wil je deel uitmaken van een dynamische groep die verandering teweegbrengt? Neem dan nu contact met ons op via (hullenveld@ziggo.nl) en laten we samen bouwen aan een groenere toekomst voor Hullenveld!

Met groene groeten,

Buurtnetwerk Hullenveld