Plannen skatebaan “OnHold”

De gemeente heeft ons het volgende laten weten:

“Na de inwonersbijeenkomst georganiseerd door de initiatiefnemers over de plannen bij de skatebaan is het enige tijd stil geweest hierover. En dat terwijl dit heel erg leeft in de wijk. Daarom is het goed om nu het kan de mensen te informeren over hoe het er nu voorstaat.

Na de bijeenkomst in de Hullen is binnen het gemeentehuis gesproken over initiatieven zoals deze die invloed hebben op de openbare ruimte. Op bestuurlijk niveau is gezegd dat in gebieden waar de gemeente bezig is met planontwikkeling nieuwe initiatieven ‘on hold’ worden gezet.

Voor deze locatie geldt dat het onder Roden Zuid valt en de gemeente momenteel bezig is met de planontwikkeling voor dit gebied. Zolang het voor dit gebied niet duidelijk is hoe/wat/waar is afgesproken dat geen nieuwe initiatieven in dit gebied gerealiseerd kunnen worden.

Bij de start van dit initiatief en de inwonersbijeenkomst was dit alles nog niet bekend. Dit betekent voor deze initiatieven dat we gaan kijken naar een alternatieve locatie waar dit plan in past”.

Met andere woorden, voor onze wijk zijn de eerder gepresenteerde plannen op dit moment niet langer een onderwerp van gesprek.