Uitnodiging bezoek Ondermijningscontainer.

Of wel: Hoe herken je een drugslab? Kom kijken in de ondermijningscontainer!
Sommige criminaliteit zie je niet als je niet goed kijkt, terwijl het onder je neus gebeurt. Bijvoorbeeld de buurman die een hennepkwekerij op zolder heeft of een bestelbus waaruit ‘s avonds laat een container wordt leeggegooid in de sloot. Een drugslab brengt zeer grote gevaren met zich mee. Zo kunnen bijvoorbeeld chemicaliën ontbranden of ontploffen en kunnen giftige stoffen ontsnappen in jouw woonwijk.

Hoe kan je als inwoner signalen van een drugslab herkennen? In de ondermijningscontainer van Bureau Drugszaken kan iedere inwoner met eigen ogen zien, ruiken en ervaren hoe drugs wordt gemaakt en welke criminaliteit erachter zit.

De ondermijningscontainer staat op donderdag 15 september op de parkeerplaats bij het gemeentehuis Roden. Van 12:00 tot 13:00 start de presentatie door Bureau Drugszaken. Kom je langs? Zo zorgen we samen voor een veiliger Noordenveld.

Komt dit tijdstip niet uit, dan kan er ook op vrijdag 16 september worden aangesloten. Op elk uur start een presentatie.