Uw woning energiezuinig maken? Kom naar de duurzame up date avond

Het nieuws is u vast niet ontgaan: we gaan langzaam richting aardgasvrij wonen. Veel inwoners van Norg zijn al bezig met energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen op daken, isolatieglas of tochtstrippen. Allemaal maatregelen om de woning energiezuiniger te maken. Wilt u weten wat u kunt doen? Kom dan naar de duurzame up date avond op dinsdag 14 januari 2020 vanaf 19.30 uur in Norg. Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en de gemeente Noordenveld

Tijdens de duurzame up date avond bekijken de adviseurs van het Drents Energieloket samen met u wat u kunt doen om de woning energiezuinig te maken. Wilt u bijvoorbeeld duurzame verwarming, dan moet u eerst kijken of uw woning goed geïsoleerd is. We kijken welke ‘update’ een match is voor uw type woning, wat dit gaat kosten en of u in aanmerking komt voor eventuele financiële regelingen.

Presentaties, tips en een markt

Op elk woningtype zijn maatregelen toepasbaar om energie te besparen. Er worden presentaties gegeven door het Drents Energieloket met tips en mogelijkheden om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw woning. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar kennis gemaakt kan worden met bedrijven, hun werkwijze en projecten.

Aanmelden is noodzakelijk

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Meld u dan snel aan via: www.drentsenergieloket.nl/update. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt vanwege de brandveiligheidseisen.