Jongeren- en ouderen dag Roden.

Op zaterdag 28 september organiseert  een groep jongeren  vanaf 13.00 uur een speelmiddag bij de skatebaan. ( Deze ligt tussen het hockey- en korfbalveld, aan het Zijpendaal en het Hullenbosje).  Er komt: een whipe-outbaan, een luchtkussen, suikerspinmachine, er worden oud Hollandse spelen georganiseerd.  Dit is een  goodwill actie tegenover de buurt die in het voorjaar en zomer overlast  van jongeren hebben gehad. Tevens wordt aan het speelveldje een  nieuwe picknick tafel voor  ouderen ingewijd. Hier kunnen  ouderen ’s avonds  even bij elkaar komen om de dag door te nemen. Op deze middag kunnen de jongeren en ouderen in gesprek gaan om verschillende standpunten door te nemen. De ouderen willen nl. dat de picknick tafel lang mee gaat,  dus is het niet de bedoeling dat het een hangplek voor jongeren wordt. Aan het feest zijn kleine kosten verbonden, maar de organisatoren hopen dat velen, van jong tot oud, eraan zullen deelnemen.

Informatie bij Tjitske Kind, woordvoerster van werkgroep Hullenbosje.