Online presentatie nieuwbouw KC De Marke

Net voor de kerstvakantie is het voorlopig ontwerp van de school goedgekeurd in de stuurgroep. In de komende periode gaat de architect het definitieve ontwerp maken. Wij horen graag uw reacties, opmerkingen en vragen over het ontwerp.

Helaas kunnen we door de corona-maatregelen geen openbare bijeenkomst  organiseren voor iedereen die belangstelling heeft voor de bouw van KC De Marke. Toch willen wij u graag de mogelijkheid bieden om te reageren op de schetsen die u hieronder kunt downloaden.

Presentatie bouwplannen kindcentrum De Marke (PDF, 12.15 MB)

We geven belangstellenden de mogelijkheid voor uitleg en het stellen van vragen op dinsdag 2 februari tussen 19.00 tot 22.00 uur. We doen dat online via Teams.

In blokken van 20 minuten geven we een korte presentatie met een toelichting en er is ruimte voor het stellen van vragen aan de architect. De vakspecialisten van de gemeente kunnen antwoord geven op inhoudelijke vragen en of opmerkingen.

U moet zich aanmelden voor een onlinesessie. Er is een beperkt aantal plaatsen, en vol is vol.

Reageren op de plannen

Reacties op de schetsen ontvangen wij graag per mail of per post.
Afhankelijk van de hoeveelheid en de soort vragen wordt  een keuze gemaakt  hoe we de vragen en opmerkingen beantwoorden en terugkoppelen. De meeste gestelde vragen worden in de eerstvolgende nieuwsbrief beantwoord.

Insturen via de mail: a.vanderaa@noordenveld.nl of via Antwoordnummer 2, 9300 XA Roden.

Wijkschouw 2021 op 30 september as. gepland.

De eerstvolgende wijkschouw staat gepland voor 30 september 2021. We hopen dat we dan de corona beperkingen achter ons hebben en dat we weer fysiek door onze wijk kunnen gaan om problemen op te sporen en/of om verbeterpunten aan te dragen.

Het duurt nog even voordat het zover is, maar als u punten heeft die eigenlijk niet tot dan kunnen wachten, dan kunt u ook rechtstreeks punten onder de aandacht bij de gemeente brengen. (Klik op deze link)

We zullen eind augustus 2021 alle buurtbewoners vragen om punten voor de wijkschouw aan te leveren.