Website buurtnetwerk vernieuwd

In de wijk Hullenveld is het buurtnetwerk actief om buurtbewoners te betrekken bij verschillende onderwerpen en om informatie uit te wisselen. De website en nieuwsbrieven spelen daarbij een belangrijke informatieve rol.

 

Die website www.hullenveldroden.nl is met inbreng van enkele actieve en positief kritische buurtbewoners nagelopen op onvolkomenheden en mogelijke verbeteringen.

Er zijn enkele aanpassingen en toevoegingen gedaan die het naar onze mening duidelijker maken met wat en hoe we in Hullenveld bezig zijn. Met de inzet van zogenoemde buurtverbinders, de berichten op de website en het uitbrengen van een nieuwsbrief voor buurbewoners willen we zoveel mogelijk betrokkenheid en inbreng realiseren. Met de jaarlijkse wijkschouw is er veel aandacht voor aspecten als grijs en groen. Maar in samenspraak met de buurtverbinders is ook sociale samenhang en het elkaar in de buurt ontmoeten iets waar we ons op richten. Voor wat betreft veiligheid is ook in onze wijk de buurtpreventie WhatsApp actief.

Over al deze onderwerpen en meer is informatie te vinden op onze website. Dus wilt u iets over uw wijk weten of over de activiteiten die er zijn, neem dan een kijkje op de website. Mist u bepaalde dingen of heeft u suggesties voor verbetering, dan ontvangen wij die graag op hullenveld@ziggo.nl

En tot slot nog een oproep aan alle abonnees op onze nieuwsbrief. We horen van sommigen dat ze, ondanks hun aanmelding voor de nieuwsbrief, deze toch niet ontvangen. In de meeste gevallen blijkt dan dat de nieuwsbrief in de zogenoemde SPAM box terecht is gekomen. Dus wanneer u de nieuwsbrieven (5 inmiddels) niet gezien hebt, check dan nog even de SPAMbox.

Op onze website zijn de nieuwsbrieven onder het kopje “Archief” overigens nu ook terug te vinden.