Kent u de mogelijkheden van de VOR bus?

Vervoer voor Ouderen in Noordenveld (VOR) is een stichting die personen van 55 jaar en ouder van deur tot deur vervoert binnen een straal van 35 km in de gemeente Noordenveld. Voor personen met een beperking geldt geen leeftijdsgrens. Onze drie bussen, waarvan twee voorzien zijn van een rolstoellift, rijden zeven dagen per week, van 09.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ‘s avonds. Voor uw ziekenhuis- of artsenbezoek, uw wekelijkse boodschappen, familie- of theaterbezoek, onze vrijwillige chauffeurs staan voor u klaar. Voor boekingen kunt u van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 12.00 uur contact opnemen met het boekingskantoor, telefoonnummer 050 501 14 11, waar onze medewerkers u adviseren en uw rit boeken.

Wij verzorgen ook op zaterdagmiddagen koffie- en recreatieritten, waarvoor u zich kunt opgeven. Hiervoor is een folder in onze bussen en op het boekingskantoor beschikbaar. De folders liggen onder andere ook in de bibliotheek en museum Kinderwereld. Of kijk op de website van de VOR. Daar is nog veel meer informatie te vinden!

Lijkt het u leuk om chauffeur te worden op één van onze bussen? Laat het ons weten. Centraal Boekings Kantoor, Rietdekker 11, 9301 BC RODEN of bel: 0 5 0 – 5 0 1 1 4 1 1